Søk i arkivet

Båtliv

Arnulfs logg-blogg II: Fra Skudneshavn til Os

– Fortsatt alt vel med båt og skipper. Mange og flotte inntrykk og opplevelser. Jeg ønsker alle en god hverdag, og et enda bedre avbrekk med 17. mai! skriver skipper Arnulf Wibe i sin andre reiserapport fra turen langs Norskekysten. I løpet av et halvt års tid skal Arnulf seile med sin Dolphin 40 fra Oslo til Kristiansand og nordover mot Lofoten.

Fyll, bråk og tyverier i båthavn

Politiet måtte i helgen rykke ut til Breviksbukta i Son. Mindreårige ravet fulle rundt, en båt ble stjålet, en bil lettet for verdisaker og båthavna utsatt for hærverk, skriver Østlandets Blad.

Hortenstreffet

Baatplassen.no arrangerer for 2. gang Hortenstreffet med forankring på Eiken, Indre havn i Horten. Tidspunktet er 16.- 18 juni.

Bykanalen i Moss rustes opp

Fra i sommer vil båtgjester få både vann og strøm på begge sider av kanalen i Moss, skriver Moss Dagblad.

Middelalderbåt kan forsinke tunnelarbeidet

Det er mulig at anleggsmaskinene til Statens vegvesen må belage seg på en pause. Årsaken er nylige funn av restene etter en middelalderbåt på Sørenga.

Logg-blogg: Skipper Arnulfs egen reisedagbok!

Arnulf Wibe er 49 år gammel, og nå er han i ferd med å gjennomføre en drøm. I et halvt år skal han reise langs norskekysten med sin Dolphin 40. Og best av alt, Arnulf deler loggen sin med Båtliv! Velkommen til en ekte logg-blogg!

Savnet roer funnet omkommet

Den 67 år gamle Richard Horntvedt som har vært savnet utenfor Nordkapp ble tirsdag morgen funnet død - bundet til kjølen i båten som han skulle ro til Lindesnes med, melder VG nett.

RIB-tur i London

Nytt i London denne våren er sightseeingturer på Themsen med RIB (Rigid Inflatable Boats).

Laget råk for våren

Båteierne i Leangbukta er lei av vinter og is, og bestilte isbryter. I går kveld ble det åpent vann for påsketuren.

Ny gjestehavn på Oscarborg Festning

Oscarsborg Festning i Drøbaksundet satser på omfattende oppgradering og modernisering av gjestehavna til sommeren.

Kamp om båtplassene i Kristiansand og Stavanger

Nesten 3000 mennesker står på venteliste for båtplass på Sørlandet.  I Stavanger står 2000 båteiere på vent. Prisen for en båtplass kan komme opp i over 200.000 kroner.

Mødre mot giftdumping stanset av politiet

Politiet klippet ved 13-tiden lenkene til de seks "Mødrene mot giftdumping" som hadde vært lenket fast til en pumpelekter i Oslo havn siden kl 0530 i dag tidlig.

Naturvernfobundet sier ja til slamdeponeringen

- Oppryddingen og slamdeponiet vil i sum bidra til stor miljøforbedring i Indre Oslofjord, skriver generalsekretær Tore Killingland i Norges Naturvernforbund i dette innlegget, der han forklarer hvorfor Norges Naturvernforbund støtter slamdeponeringen utenfor Malmøya.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen