Søk i arkivet

Båtliv

Utsolgt i Sandvika!

Solen skinner på norsk båtbransje, i alle fall om messeinteressen er en pålitelig indikator. Kl. 12.00 åpnet «Båter i Sjøen» i Sandvika - og alle utstillingsplassene er utsolgt.

Førsteinntrykk av Askeladdens nye daycruiser

Askeladden 605 fases ut og erstattes av C62 Cruiser. Vi har vært om bord i nykommeren og har fått et lite førsteinntrykk. Se bildespesial.

Corvette 340 er båten du bare må se, røre og kjøre

Jeg har aldri satt mine sjøbein om bord i en mer gjennomtenkt og detaljrik motorbåt i denne størrelsen, hvor fokuset ligger på sjødyktighet, sikkerhet og bovennlige løsninger. Aldri!

Varsler høy vannstand

I tillegg til flomvarsel i Aust-Agder og Østlandet blir det uvanlig høy vannstand i Vestfold, Østfold og Akershus i kveld.

Musling og Vesling tilbake

Musling og Vesling med sine legendariske vanntuneller er blitt relansert.

Ny norsk sportsbåt etter gamle linjer

En ny norsk sportsbåt skal få premiere under Båter i Sjøen i Sandvika. En gründergjeng fra Fredrikstad har tegnet om skroget fra Hydrolift og senere Stormway 23 til Infinity 24 CR.

Advarer mot båtbrannfare

Når hundrevis av båte er ventet til Sildajazz i Haugesund til helgen kan båtbrann skape dramatiske situasjoner.

Her er helgens begivenheter

Vi er inne i den siste hele sommerferieuka for skoleelever, men festival-Norge har fortsatt noe å by på. Her er helgens festivaler og tilbud.

Skinnende nostalgi

Med sol fra klar augusthimmel blir de lakkglinsende lekkerbiskene i Risør enda vakrere.

Dette skjer til helgen

Norges største trebåtfestival i Risør åpner dørene denne helgen. Samtidig underholder Marit Larsen, Lars Vaular, Chand, Åge Alexandersen, Postgirobygget, Donkeyboy på flere av helgens festivaler.

Vikingskip til salgs

Ønsker du å skille deg ut i mengden av hvite plastbåter? Drømmer du om et vikingskip? Nå kan du kjøpe «Åsa», en fullskalakopi av Osebergskipet.

Savner småbåtregister for å stoppe båtsnikere

Daglig stikker båteiere fra regninga i Tønsberg Gjestehavn. Havnevakta mener et obligatorisk småbåtregister hadde gjort jobben enklere.

Dette kan du gjøre til helgen

Selv om vi går inn i den siste helgen i juli finnes det mer enn nok å finne på langs kysten. Over ni festivaler går av stabelen denne helgen - deriblant Tall Ships Race i Kristiansand.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen