Søk i arkivet

Båtliv

Båtfører stakk av fra redningsaksjon

Da båtføreren oppdaget at redningshelikopter og redingsskøyte var på vei for å redde ham selv, stakk han av.

Østfold-toller skjønte ikke trøndersk

Tollerne på Svinesund mente mannen fra trønderlag prøvdeå smugle båt med motor inn i landet. Trønderen mente tollerne ikke forstod trøndersk. Og trønderen vant i retten.

Båtturismen i Sverige økte med 13 prosent

Totalt ble det registret 1.587.666 overnatting i svenske gjestehavner i løpet av sommer 2005. Andelen utenlandske gjester økte med 13 prosent sammenlignet med 2004.

Husbåt blir lov igjen

Fylkesmannen i Oslo og Akershus har satt vedtak i Bærum Kommune til side og tillatt husbåter å ankre opp i skjærgården. Feil rettsanvendelse og manglende skjønnsutøvelse ligger til grunn for Fylkesmannens beslutning.

Havnevesenet tar tilbake drift av småbåthavn

Etterlengre tids uenighet om driften av fritidsbåthavnen i Åsgårstrand, overtar nå havnevesenet hele anlegget, skriver Tønsbergs Blad.

Mandal innfører elektronisk overvåkning av småbåter

Alle som leier småbåtplass av Mandal kommune, må heretter betale for en installasjon som medfører at båten kan spores dersom den stjeles

Flere båtplasser på Nøtterøy

ScanshipEnvironmental AS ønsker å flytte fra Tønsberg. Nå har de kjøpt Tenvik Industriområde på Nøtterøy for å bygge kontor og produksjonslokaler. I planene ligger også marina, båtplasser og parkeringshus, melder NRK Vestfold.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen