Søk i arkivet

Båtliv

Dramatisk båtbrann


Mann ble berget av nabobåten

- Mjøsa, det er ferie det!

Lillehammer kan vise til en splitter ny gjestebrygge, som til og med er gratis å bruke. Her nyter Nils Holter og Anne Berit Skaug julikvelden i sin Sandvik 26.

Barnas favoritthavn

Den fjerde havnen vi var innom med vår reportasjebåt på Vestlandet ble ungenes favoritthavn, og vi skjønner hvorfor.

I Jakob Sandes hjembygd

Har du interesse for gamle båter, bading under foss eller dikteren Jakob Sandes hjembygd? Båtliv tok reportasjebåten til Dalsfjord.

Der kongen vinker velkommen

Selveste gamlekongen vinker oss til kai i Skjerjehamn.

Solgløtt på Fedje

Båtliv tester en Marex Scandinavia på Vestlandet. I dag gikk turen fra Bergen til Fedje - og vi fikk til og med en smak av solen!

Nytt fokus på Trebåtfestivalen

I år skal det igjen bli fokus på trebåter og kvalitet i Risør, lover arrangøren.

Svenskekystens mange perler

Strømstad, Resø, Havstensund, Grebbestad, Tanum Strand, Fjellbacka. Som perler på en snor ligger drømmestedene ned over den vestsvenske kysten.

Rektor fortvilet over feilprodusert snekke

”Skoleskipet” sank på tre meters dyp. Bærum Plast har konstatert at snekka fra Askeladden var feilkonstruert, og produsenten sier de er villige til å betale for eventuelle utbedringer av skroget.

Historien om Windy

- Vi skal bygge dyrere og enda mer luksuriøse båter. Det er der kjøperne finnes og det blir enda flere mennesker i verden med mye penger, sa Hugo Vold – en av grunnleggerne av Windy. Se bildespesial av Windybåtene gjennom historien.

Kongeåpning for ny kanal

Dagen i dag er historisk for båtfolket. Spangereidkanalen er offisiell åpnet. Tilstede under åpningen var kongelige fra seks ulike kongehus. 

Bra i nord og fortsatt ustabilt i sør

Det blir mye vær og uvær de neste dagene i hele landet. Det beste været finner vi fortsatt helt i Nord. I Midt-Norge og på Vestlandet er utsiktene bedre enn på Sør- og Østlandet i følge værtjenester både i Norge og Danmark.

Flere båter tross høljregn

På tros av at regnet plasker ned over store deler av Sør-Norge og  langs svenskekysten fortsetter havnene og fylles opp av forventningsfulle nordmenn i båt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen