Søk i arkivet

Båtliv

Båtliv er ikke i Strømstad

BÅTLIV er ikke i Strømstad med en Fountaine Pajot katamaran. Båten vi kjørte test på tidligere i sommer går nå som utleiebåt, men bærer fortsatt våre logoer etter turen.   

Oljesølet: Kansellerer tilbud om gratisvask

Kystverkets publisering av tilbud om gratis vask av oljetilsølte småbåter gjennom miljøfirmaet Veolia er nå trukket tilbake. Istedet oppretter skadehåndteringsfirmaet Tirco Wesmans vaskestasjoner.

Dramatisk brann i fritidsbåt

En båt tok fyr sørvest for øya Jomfruland utenfor Kragerø like etter klokken 08:00 i morges.  En mann er reddet etter å ha tatt seg bort fra brannen i en lettbåt.

Eldre mann druknet på Sotra

En eldre mann ble i ettermiddag funnet druknet på Litlesotra i Hordaland.

Oljesølet: Kreppa åpner i kveld

Den travle seilingsleden Kreppa ved Kragerø blir åpnet for småbåter i to timer i kveld, og skal etter planen også åpnes igjen i morgen klokken 08.30.

Oljesølet: Gratis vask av småbåter

Det blir nå opprettet en ordning for gratis vask av småbåter som har blitt tilgriset etter oljekatastrofen på sør-østlandet.

Oljesølet: Småbåteiere tar seg til rette

Innesperrede eller utestengte båteiere tar saken i egne hender og bryter koblingene mellom oljelensene som er lagt ut i skjærgården på Sør- og Østlandet.

Oljesølet: Havaristen oppretter skadekontakt

Har du fått skader på båt, kai, bruk og tauverk etter «Full City»-havariet? Nå offentliggjør Kystverket kontaktinformasjon for fremming av erstatningskrav.

Koster fra et fugleperspektiv

Kosterfestivalen er godt i gang, og et av de populære innslagene er Genialteaterns daglige barneforestilling om det å betrakte menneskene fra oven.

I full plan over målstreken

«Sjelefred» klarte ikke å slå sin egen vinnertid fra i fjor. Det var heller ikke målet til den stygge koggen med monstermotoren, som likevel var suveren under koggregattaen i Kragerø.

Frihet med båt og henger

Med liten båt og henger får man frihet og vannfølelse man knapt kan drømme om sammenlignet med båtlivet på sjøen. Se vår bildespesial.

Emil besøker Daftø

Tradisjonen tro måtte vi besøke Daftø Feriesenters barneteater utenfor Strømstad. Norske og svenske skuespillere i skjønn forening  gir i år liv til Emil i Lønneberga.

Gutt savnet etter båtbrann

En gutt i treårsalderen er savnet etter en båtbrann på Frøya i Sør-Trøndelag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen