Søk i arkivet

Båtliv

Mann funnet død i vannet ved Hvaler

Mandag ettermiddag ble en mann i 60-årene funnet død i Skjelsbosundet mellom Spjærøy og Vesterøy på Hvaler, av tilfeldig forbipasserende, melder Dagbladet.

Skipper Arnulfs logg-blogg III: Fra Bergen til Bulandet

Velkommen til skipper Arnulf Wibe reisedagbok fra hans halvårige tur langs norskekysten i sin Dolphin ved navn «Doffen». I denne tredje blogg-loggen fra skipper Arnulf går ferden fra et 17. mai-stemt Bergen til Bulandet i Sogn.

Store båter skaper trøbbel i båthavner

For store båter på de kommunale båtplassene gjør at andre båteiere har manøvreringsproblemer i havnene i Aust Agder, skriver Aust Ageder Blad.

Båtprodusent vil betale for vei

Rune Viksund i Viksund Båt AS legger 100.000 kroner på bordet for å få fortgang i vei-utbedringene gjennom Havna i Strusshamn, skriver Askøyværingen.

Finansmann tapte mot badegjestene

Finansmann Kjell Christian Ulrichsen må finne seg i bading og båtkjøring ved holmen utenfor hytta hans, melder NRK.

Arnulfs logg-blogg II: Fra Skudneshavn til Os

– Fortsatt alt vel med båt og skipper. Mange og flotte inntrykk og opplevelser. Jeg ønsker alle en god hverdag, og et enda bedre avbrekk med 17. mai! skriver skipper Arnulf Wibe i sin andre reiserapport fra turen langs Norskekysten. I løpet av et halvt års tid skal Arnulf seile med sin Dolphin 40 fra Oslo til Kristiansand og nordover mot Lofoten.

Fyll, bråk og tyverier i båthavn

Politiet måtte i helgen rykke ut til Breviksbukta i Son. Mindreårige ravet fulle rundt, en båt ble stjålet, en bil lettet for verdisaker og båthavna utsatt for hærverk, skriver Østlandets Blad.

Hortenstreffet

Baatplassen.no arrangerer for 2. gang Hortenstreffet med forankring på Eiken, Indre havn i Horten. Tidspunktet er 16.- 18 juni.

Bykanalen i Moss rustes opp

Fra i sommer vil båtgjester få både vann og strøm på begge sider av kanalen i Moss, skriver Moss Dagblad.

Middelalderbåt kan forsinke tunnelarbeidet

Det er mulig at anleggsmaskinene til Statens vegvesen må belage seg på en pause. Årsaken er nylige funn av restene etter en middelalderbåt på Sørenga.

Logg-blogg: Skipper Arnulfs egen reisedagbok!

Arnulf Wibe er 49 år gammel, og nå er han i ferd med å gjennomføre en drøm. I et halvt år skal han reise langs norskekysten med sin Dolphin 40. Og best av alt, Arnulf deler loggen sin med Båtliv! Velkommen til en ekte logg-blogg!

Savnet roer funnet omkommet

Den 67 år gamle Richard Horntvedt som har vært savnet utenfor Nordkapp ble tirsdag morgen funnet død - bundet til kjølen i båten som han skulle ro til Lindesnes med, melder VG nett.

RIB-tur i London

Nytt i London denne våren er sightseeingturer på Themsen med RIB (Rigid Inflatable Boats).

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen