Søk i arkivet

Båtliv

Finsk maktdemonstrasjon

Finske båtprodusenter er store når deg gjelder eksport, blant annet til Norge. De siste dagene har finnene samlet 50 båter til test for båtjournalister fra hele verden.

Friluftsguide for Indre Oslofjord

Hver øy og hver havn er beskrevet med historikk og praktiske informasjoner. De fleste stedene er i tillegg til kartene godt illustrert ved hjelp av fargefotos tatt fra helikopter. Boken er også helt up to date – her finner du til og med bilde av Oslos nye operahus, fullt ferdig.

Sommeren over?

Sommeren som har sendt båtfolket til sjøs minst en måned før tiden, ser nå ut til å ta en pause. Det meldes om kraftig temperaturfall i hele landet, og det varierende skydekket kan minne faretruende om sommeren i fjor i følge langtidsvarselet på yr.no.

Flytestol for babyer

Mandalskvinnen Hilde Tallaksen har utviklet en flytestol for spedbarn, som kommer i salg i sommer.

Vis hensyn i helgen

Den sterke varmen kombinert med stor båtutfart er ekstra kritisk for sjøfuglene. – Hele årskull i fuglekolonier kan gå tapt hvis båtfolket ikke viser hensyn.

Prekær mangel på båtplasser i Kristiansandsområdet

Ordføreren i Kristiansand vil ha aksjon for  skaffe flere båtplasser. Han karakteriserer situasjonen i området som prekær.

Belgiere arrangerer kanokurs på Femunden

En belgisk tur- og kursarrangør innen kano- og kajakkpadling arrangerer i sommer kanopadlingskurs på Femunden.

Hjelper der det trengs

Når politiet eller Kystradioen trenger assistanse er Sandefjord Røde Kors på pletten med en gang. Forutsatt at de har  folk på vakt.

Vårsleppp på fjellsjøen

Når isen tiner våkner båtlivet til på den store innsjøen i fjellheimen .

Drømmehelg i sør

Oslofjorden var full av båter i helgen. Med temperaturer opp mot 30 grader ble det en drømmehelg på fjorden.  Se våre bilder.

Ny Viksund-sjark

Viksund lager båter opptil 50 på Sri Lanka, og planlegger ny speedsjark.

Til Sørlandet med nye båter

Son-baserte Normar var i helgen på plass i Sandefjord under Båt og bryggeliv. Onsdag fortsetter turen sørover langs kysten med fire aktuelle båter.

Båtmesse med sydenstemning

«Båt og bryggeliv» i Sandefjord er i full gang. Redaksjonen har tatt en runde blant båtene og bryggene lørdag. Se sommerstemningen i vår billedspesial.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen