Søk i arkivet

Båtliv

Nasjonalparksenter med barna i fokus

Marinbiolog Kaia Rød skal lære barn og unge om det fantastiske livet i havet og i fjæra.

Med egen buss til båtbutikken

Maritimkjeden avdeling Vestfold har i hele sommer egen buss fra gjestehavnen i Tønsberg og opp til butikken på Sem.

Sol og sei i Vesterålen

I Vesterålen koker havet av fisk. Vi har 15 småsei om bord i løpet av fem minutter, og får et uforglemmelig måltid på Skagakaia.

Neptun inntar tronen på Skjærhalden

”Kong Nepun og mysteriet med den stjålne usynlighetshjelmen” har premiere på krabbebrygga på Skjærhalden onsdag 7. juli kl 19:00.

Ferske bakervarer rett i båten

I vakre Skjærhalden kan du nå få ferske bakevarer levert til frokosten om bord. 

Fra Strømstad til grenseidyllen Källviken

I mange år bygde de opp ”Bryggan” i Strømstad til et sosialt matsted av de sjeldne, nå skal de gjøre ganegull av svaberg i leia mellom Norge og Sverige.

Mye båt i Strømstad

Finanskrisen ser ut til å ha lagt seg, og hittil har vi hatt over 3000 døgngjester og 550 dagsbetalende. Gjestehavnsjef Roberts Klouda snakker allerede om rekordsesong i Strømstad.

Fra motor til seil

De har hatt motorbåt i 13 år, alt fra små til store snekker. I fjor var det på tide å konvertere. Ungene var fløyet, og nå ønsket ekteparet Hellum og Marschhäuser ny vind i seilene.

Flygende Hollendere

Hun er tinndøl og han er hollender. Båten deres er bygd i England, har tjenestegjort i Dubai, nåværende hjemmehavn Veere, og er nå på vei opp Telemarkskanalen i Norge. Snakk om flygende hollendere.

Velkommen til Lårdal! -et ”must” i Telemarkskanalen

Du kan plukke plommer i Hardanger, men  i Lårdal kan du spise druer rett fra rankene. Dette er bygda som tror på seg selv, og på Gud.

Fjesbok-båtliv for uværsdager

Nettstedet Discover Boating har lansert onlinespillet «Making Waves» på Facebook. Spillerne kan velge mellem flere båter og tre ulike spilltyper: Wakeboarding, fiske og «cruising».

Møt Båtliv langs sommerkysten

Mandag 28. Juni reiser BÅTLIV på sin årlige sommerturne. Følg med på www.batliv.com om hvor vi befinner oss til en hver tid. Vi har eksperter om bord, og tar gjerne imot både spørsmål, tips og råd.

Populære turmål blir enda bedre

Når sesongen nå endelig er i gang etter en kald forsommer kan båtfolket i Hordaland glede seg over at flere populære kaianlegg og uthavner er oppgradert.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen