Søk i arkivet

Båtliv

Mat på festivalagendaen

Fellesferie og sol betyr festivaler og aktiviteter. Denne helgen skjer det noe i nesten alle landsdeler - og maten er i lyset.

Hyller småbåtlivet

Blant store Princesser og Grand Banks i Risør ligger en 23-fots GP 700 SE med et par om bord som lovpriser småbåtlivet.

Juvelen i Oslofjorden

Det finnes perler og så finnes det noen få juveler. Et slikt sted er Oscarsborg med alle tilliggende herligheter.  Historien, maten og opplevelsene passer alle aldre.

Samme båt i 23 år

Hvorfor bytte båt når man er fornøyd med den man har? Knut Arne Myhre og Grethe Hagen har hatt Nidelven sin siden den var ny i 1987.

Nasjonalparksenter med barna i fokus

Marinbiolog Kaia Rød skal lære barn og unge om det fantastiske livet i havet og i fjæra.

Med egen buss til båtbutikken

Maritimkjeden avdeling Vestfold har i hele sommer egen buss fra gjestehavnen i Tønsberg og opp til butikken på Sem.

Sol og sei i Vesterålen

I Vesterålen koker havet av fisk. Vi har 15 småsei om bord i løpet av fem minutter, og får et uforglemmelig måltid på Skagakaia.

Neptun inntar tronen på Skjærhalden

”Kong Nepun og mysteriet med den stjålne usynlighetshjelmen” har premiere på krabbebrygga på Skjærhalden onsdag 7. juli kl 19:00.

Ferske bakervarer rett i båten

I vakre Skjærhalden kan du nå få ferske bakevarer levert til frokosten om bord. 

Fra Strømstad til grenseidyllen Källviken

I mange år bygde de opp ”Bryggan” i Strømstad til et sosialt matsted av de sjeldne, nå skal de gjøre ganegull av svaberg i leia mellom Norge og Sverige.

Mye båt i Strømstad

Finanskrisen ser ut til å ha lagt seg, og hittil har vi hatt over 3000 døgngjester og 550 dagsbetalende. Gjestehavnsjef Roberts Klouda snakker allerede om rekordsesong i Strømstad.

Fra motor til seil

De har hatt motorbåt i 13 år, alt fra små til store snekker. I fjor var det på tide å konvertere. Ungene var fløyet, og nå ønsket ekteparet Hellum og Marschhäuser ny vind i seilene.

Flygende Hollendere

Hun er tinndøl og han er hollender. Båten deres er bygd i England, har tjenestegjort i Dubai, nåværende hjemmehavn Veere, og er nå på vei opp Telemarkskanalen i Norge. Snakk om flygende hollendere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen