Søk i arkivet

Båtliv

Mann funnet død i sjøen ved færder

En mann er funnet død i sjøen i nærheten av Færder, melder Østlandsposten. Mye tyder på at det dreier seg om mannen som ble meldt savnet tidligere i dag, etter at seilbåten han førte ble funnet drivende ved Færder fyr.

Aksjonene mot slamdumping fortsetter

- Aksjonene mot giftdumpingen fortsetter i dag og i morgen, sier Gunvor Langkaas i Folkeaksjonen mot giftdumping. - Nå må folk komme seg ut i båtene sine, og støtte oss, oppfordrer hun.

Småbåter stanset slamdumping

En håndfull småbåter klarte å hindre nedpumping av gifting bunnslam ved Malmøya i fem timer tirsdag formiddag. - En vellykket aksjon og "generalprøve", sier Folkeaksjonen mot giftdumping.

Besøk ”KNM Fridjof Nansen” på Vippetangen

Frem til 7. juni vil forsvarets nye fregatt, "KNM Fridjof Nansen" ligge til kai ved Vippetangen. Foruten norsk og spansk kongebesøk blir det åpent skip for publikum de neste dagene.

Felles fartsgrense i Agder

Syv kystkommuner i Vest-Agder vil innføre felles femknops sone til sjøs. Grensen kan gjelde allerede fra sommeren.

Mann funnet død i vannet ved Hvaler

Mandag ettermiddag ble en mann i 60-årene funnet død i Skjelsbosundet mellom Spjærøy og Vesterøy på Hvaler, av tilfeldig forbipasserende, melder Dagbladet.

Skipper Arnulfs logg-blogg III: Fra Bergen til Bulandet

Velkommen til skipper Arnulf Wibe reisedagbok fra hans halvårige tur langs norskekysten i sin Dolphin ved navn «Doffen». I denne tredje blogg-loggen fra skipper Arnulf går ferden fra et 17. mai-stemt Bergen til Bulandet i Sogn.

Store båter skaper trøbbel i båthavner

For store båter på de kommunale båtplassene gjør at andre båteiere har manøvreringsproblemer i havnene i Aust Agder, skriver Aust Ageder Blad.

Båtprodusent vil betale for vei

Rune Viksund i Viksund Båt AS legger 100.000 kroner på bordet for å få fortgang i vei-utbedringene gjennom Havna i Strusshamn, skriver Askøyværingen.

Finansmann tapte mot badegjestene

Finansmann Kjell Christian Ulrichsen må finne seg i bading og båtkjøring ved holmen utenfor hytta hans, melder NRK.

Arnulfs logg-blogg II: Fra Skudneshavn til Os

– Fortsatt alt vel med båt og skipper. Mange og flotte inntrykk og opplevelser. Jeg ønsker alle en god hverdag, og et enda bedre avbrekk med 17. mai! skriver skipper Arnulf Wibe i sin andre reiserapport fra turen langs Norskekysten. I løpet av et halvt års tid skal Arnulf seile med sin Dolphin 40 fra Oslo til Kristiansand og nordover mot Lofoten.

Fyll, bråk og tyverier i båthavn

Politiet måtte i helgen rykke ut til Breviksbukta i Son. Mindreårige ravet fulle rundt, en båt ble stjålet, en bil lettet for verdisaker og båthavna utsatt for hærverk, skriver Østlandets Blad.

Hortenstreffet

Baatplassen.no arrangerer for 2. gang Hortenstreffet med forankring på Eiken, Indre havn i Horten. Tidspunktet er 16.- 18 juni.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen