Søk i arkivet

Båtliv

Ubåt i luksusklassen

Stadig flere rikinger går  i dybden for privatlivet og skaffer seg ubåt, men det finnes også billigere alternativer.

Smart nyhet fra Nordkapp

Nordkapp Avant 620 er den hittil største i Avant familien. Her har den norske produsenten tatt frem en bowrider som skiller seg klart ut på grunn av sin lille kabin i et av konsollene.

600 Båter i Sjøen

Det er over en nautisk mil med brygger, og 600 båter i sjøen når Nordens største båtutstilling åpner dørene for publikum på torsdag klokken 12:00. Se liste over alle båtene som stilles ut.

Stortest av åtte daycruisere

Båtliv har arrangert et uoffisielt VM for daycruisere og samlet båter fra åtte nasjoner til hardtest. Se bilder og les om de åtte daycruiserne, og se TV2 hjelper deg i kveld.

Gjennomført til minste detalj

Et velkjent svensk merkenavn som leverer det meste vi er ute etter, og som gir den lille familien all den trygghet og gode båtfølelsen som kreves av en båt i denne størrelsen.

Buster XXL opp en størrelse

Buster XXL slik vi kjenner den går snart ut av produksjon. Til erstatning kommer en ny versjon av Buster XXL. Båtliv presenterer som første båtblad bilder av nykommeren.

Båter slet seg i uværet

Vestfoldkysten og nordover i fjorden ble i går herjet av et forferdelig uvær. Utenfor Kjærstranda var ni båter i drift når været stod på som værst.

Skjærgårdsparken Lister åpnet

Miljøvernminister Helen Bjørnøy foretok den offisielle åpningen av Skjærgårdsparken Lister I går skriver Agder Flekkefjord Tidende.

Moderne og solid båt

Skorgenes 350 Nordic er en ny flybridgebåt på 35 fot, som ble lansert i vinter. Dette er en moderne bobåt med stort akterdekk.

Trebåtene tilbake til Risør

Båtfolket smiler fra øre til øre. Igjen er det båtene som dominerer Trebåtfestivalen.

To nyheter fra Bavaria testet

Bavaria 33 og 37 er så vidt kommet ut av fabrikken og er testet av Båtliv på Malorca. Oppdatert med flere bilder!

Båtmotortyvene sett i rød varebil

En båtmotorbande herjer i Råde/Rygge området i Østfold. Hittil er syv motorer meldt stjålet. Nå jakter politiet på en rød varebil.

Dramatisk båtbrann


Mann ble berget av nabobåten

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen