Søk i arkivet

Båtliv

Millionbåt stjålet i Arendal

Ser du denne båten kan  du bli 25.000 kroner rikere.

Smarte båter fra Kina

Vi har testet kinabåtene Smartliner, og smartere bruksbåt skal du lete lenge etter. Prisen er ikke verst smart den heller, 185 00 kroner for komplett 19 fots båt med 50 hk Yamaha.

Bli en sup'er!

Lyst å prøve en ny vannsport? Kom til Sandvika og prøv Stand Up Paddle, ellers stående padling, som er den siste «in-sporten» på Hawaii.

Utsolgt i Sandvika!

Solen skinner på norsk båtbransje, i alle fall om messeinteressen er en pålitelig indikator. Kl. 12.00 åpnet «Båter i Sjøen» i Sandvika - og alle utstillingsplassene er utsolgt.

Førsteinntrykk av Askeladdens nye daycruiser

Askeladden 605 fases ut og erstattes av C62 Cruiser. Vi har vært om bord i nykommeren og har fått et lite førsteinntrykk. Se bildespesial.

Corvette 340 er båten du bare må se, røre og kjøre

Jeg har aldri satt mine sjøbein om bord i en mer gjennomtenkt og detaljrik motorbåt i denne størrelsen, hvor fokuset ligger på sjødyktighet, sikkerhet og bovennlige løsninger. Aldri!

Varsler høy vannstand

I tillegg til flomvarsel i Aust-Agder og Østlandet blir det uvanlig høy vannstand i Vestfold, Østfold og Akershus i kveld.

Musling og Vesling tilbake

Musling og Vesling med sine legendariske vanntuneller er blitt relansert.

Ny norsk sportsbåt etter gamle linjer

En ny norsk sportsbåt skal få premiere under Båter i Sjøen i Sandvika. En gründergjeng fra Fredrikstad har tegnet om skroget fra Hydrolift og senere Stormway 23 til Infinity 24 CR.

Advarer mot båtbrannfare

Når hundrevis av båte er ventet til Sildajazz i Haugesund til helgen kan båtbrann skape dramatiske situasjoner.

Her er helgens begivenheter

Vi er inne i den siste hele sommerferieuka for skoleelever, men festival-Norge har fortsatt noe å by på. Her er helgens festivaler og tilbud.

Skinnende nostalgi

Med sol fra klar augusthimmel blir de lakkglinsende lekkerbiskene i Risør enda vakrere.

Dette skjer til helgen

Norges største trebåtfestival i Risør åpner dørene denne helgen. Samtidig underholder Marit Larsen, Lars Vaular, Chand, Åge Alexandersen, Postgirobygget, Donkeyboy på flere av helgens festivaler.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen