Søk i arkivet

Båtliv

Kjør båten rett opp på brygga

Med Jetdock flytebrygger  parkerer du båten tørt og trygt  mellom hver tur.

Vil vurdere strengere bevisregler

Stortingsrepresentant Svein Flåtten (H) åpner for å endre aldersgrensereglene slik også båtførere født før 1980 må ha båtførerbevis.  

Wakeboard uten båt

Mangler du båt kan du likevel stå wakeboard og vannski. Vi har prøvd kabelparken  i Tønsberg i sommer. Knall og fall har aldri vært så moro!

Stemningsfull Nordstoga-konsert

Regnet la ingen demper på Odd Nordstoga-konserten på Stangholmen fyr torsdag.  Flere hundre møtte opp for å høre den populære telemarkingen..

Si din mening om servicenivået på norske marinaer

Vi i Båtliv ønsker å kartlegge servicenivået langs kysten. Har du positive eller negative opplevelser som gjelder dette, vil vi gjerne høre din mening.

– Årets happening for trebåtentusiastene

Trebåtfestivalen i Risør åpnet i dag, og havnen er fullt til randen av vakre linjer i tre.

Populær havn

Mats Holm er havnesjef for den mest populære havna i Bohuslän. Bare frem til Stankt Hans hadde han en besøksøkning på 300 prosent i Korshamns fiskeforenings anlegg på Ekenäs på Syd-Koster.

Skipper Arnulf besøker "båtporno-museum"

- De viser oss rundt i deres fantastiske 3 etasjers sjøhus, som er utrolig innholdsrikt på gammel kystkultur. Utstillingene av motorer, båter, redskaper i hundrevis og mye mer, gjør meg helt mjuk i knærne.

Deilig er fjorden med kajakk

 Med padleåre og kajakk fikk vi en helt ny opplevelse av skjærgården, der vi trodde vi kjente de fleste sund og viker.

Arnulf og Antares: Et møte med mye ettertanke

Når jeg skriver denne loggen for Båtlivs lesere, er det trist å tenke på at redaktøren og båtmannen Olav Versto så tragisk gikk bort bare få dager etter at vi traff hverandre i Eivindvik ikke langt fra Bergen. Han var den selvsagte hjelper hver gang en ny båt la til i havna.

Dag Lindebjerg åpner rekordstor trebåtfestival

Risør Trebåtfestival byr på en rotekte maritim skikkelse når festivalen åpnes torsdag 4. august. Dag Lindebjerg har takket ja til å åpne årets festival, som har mer enn 200 påmeldte båter.

Kystperler ved storbyen

Det er ikke langt fra Stavanger til Utstein. Men 10-12 nautiske mil er innimellom forskjellen på hektisk, sommermuntert storbybåtliv og praktfull stillhet i fantastisk natur.  

På vannski etter amfibie-båt

Her står Ingeborg Westersjø på vannski etter amfibiebåten Sealegs 7,1. Se bilder og film.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen