Søk i arkivet

Båtliv

Styrehusbåter gir gryende optimisme

Lite tyder på krise for båtbransjen hvis vi ser på omsetningen av styrehusbåter fra Beneteau og Jeanneau, som er solgt før de er pakket ut av plasten. Selv styrehusbåtene fra AMT er utsolgt, før den første båten er lansert og kommet til Norge

Politiet har kjøpt XO-båt til spesialstyrkene

Ut fra det Båtliv erfarer får politiets spesialstyrker nå levert en finsk XO aluminiumsbåt bygget for spesielle oppdrag. Erfaringene fra Utøya er trolig medvirkende til valget av båttype. Se film og bildespesial av politiets nye båt!

Snikdebut for Skilsø 39

Viknes viser i helgen nyheten Skilsø 39 under de «åpne dagene» på veftet i Bakarvågen.  

På tokt i båt og på nett

Snart kommer hele Norges nye nettsted for havneinformasjon på lufta. Havna.com skal markeres med et internett-sendt tokt langs hele norskekysten.

Messesesongen i gang i Bergen

I dag, torsdag åpner den første av vårens lokale båtmesser dørene i Bergen.  

Spennende alubåter på vei

Bliksvær båt i Drøbak, har to nye alu-båter på beddingen. Dette er to robuste tøffinger ment for både proff- og famileibruk. Prisene burde så absolutt trekke kunder.

Mange ledige båtplasser i Asker og Bærum

Der man tidligere måtte stå på venteliste for å få båtplass, opplever man nå at flere hundre plasser er ledige.  

Godstrafikken til sjøs vil øke

I forslaget til Nasjonal transportplan for 2014-2023 går det frem at man vil satse betydelig mer på frakt av gods til sjøs.

Straume bro blir stengt i mars

De mange båtfolkene med båtplass i Nordåsvannet i Bergen må forberede seg på en mars måned uten muligheter for å dra ut på åpen fjord.  

Mistanke om ulovlig båt-dumping

Politiet i Telemark har mistanke at et mislykket slep av et båtvrak i november i virkeligheten var en bevisst dumping av båten.  

Billig og god sink

Våren nærmer seg, snart er det tid for båtpuss. Pengene ruller ut, men det kan i alle fall spares noen noen kroner på å kjøpe billig sink.  

Endelig kvitt rur på drevet?

Fortsatt kan vi kjøpe relativt effektivt, «gammeldags» bunnstoff her i Norge, men drev og undervannshus krever uansett særbehandling. Med sin nye Aqualine Optima-spray mener Jotun at disse sårbare delene kan beskyttes bedre.  

Årets nykomlinger til «Sjøen for alle» 2012

Vi nærmer oss raskt påske, og tradisjonen tro, holdes først Norges største båtmesse i Lillestrøm. Her er båtnyhetene som ventes på messa.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen