Søk i arkivet

Båtliv

Princess selger godt av sin nye 39 foter

I fjor ble den nominert til ”Powerboat of The Year” i Europa, men slått av svenske Nimbus. Nå premierevises den på vannet under utstillingen Båter i Sjøen.

Oslofjordmuseet snart ferdig

Museet i Maudbukta skal bli sentrum for maritime aktiviteter i Oslofjorden.

Snekke med plass

Storsjö 720 Open er godkjent for 14 personer, og selv om alle sitter er det nærmest danseplass på dørken på den 7,2 meter lange snekka.

Bygger fjordens flotteste marina

530 båtplasser og båthotell er blant storsatsningene til Oksenøya marina.

Flåteferder etter "Kon-Tiki"

Bitt av "Kon-Tiki"-bassillen? Her er flere flåteferder.

Telemarkskanalen minutt for minutt

”Telemarkskanalen er blodet som renner gjennom telemarkingen”, ble det sagt i åpningsminuttene av årets store minutt for minutt-sending på NRK. Vi i Båtliv gjorde samme turen for to år siden i en elektrisk Polarsnekke bygd i Telemark.

Askeladden P66 Multi-modulbåt

Med sin nye P66 Multi tilbyr Askeladden en stor åpen båt, som basert på moduler kan utvides til en komplett styrhusbåt tilrettelagt for fritid, fiske og andre maritime oppgaver.

Ta turen til Drøbak i helgen

En rekke maritime aktører arrangerer førstkommende lørdag "Sjøsenterdag" i Drøbak.

Service er det viktigste for kunden

En fornøyd kunde blir raskt en god kunde, mener vår motorekspert Christian Zaborowski hos Vollen Slipp. Vi tok han på ordet og fulgte med på et service ”rykk” til Oscarsborg.

Fiskekonk ga mersmak

En stadig voksende interesse for fritidsfiske har også smittet deler av Båtliv-redaksjonen. Helgens debut i ”Makrillracet” ga definitivt mersmak, selv om fangsten var omvendt proporsjonal med humøret om  bord.

Kjeltringer merker det dårlige båtmarkedet

Antallet motortyverier fortsetter å gå ned. En grunn er bedre sikring, en annen grunn er kanskje litt overraskende: Det labre båtmarkedet.  

Krever skipstunnel ved Stad

I forbindelse med Nor-Fishing-messen i Trondheim har Redningsselskapet lagt enda mer tyngde bak kravet om skipstunnel ved Stad.  

Vil bygge enkle turisthytter i kystsonen

Flere aktører innenfor friluftslivet i Norge er nå i full gang med å bygge ut et nettverk av nye, enkle overnattingstilbud langs kysten i bo-nære naturområder.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen