Søk i arkivet

Båtliv

Sommerlig båtmesse i Tønsberg

Østlandets båtmesse åpnet portene i dag. Se bilder fra messestart.

Mer skjærgård til båtfolket

Forsvaret er nå utsolgt for strandeiendommer på Nøtterøy.

Til sykehus etter grunnstøting

Fire personer måtte reddes etter grunnstøting på et skjær og en ble sendt til sykehus. I tillegg har redningsskøyta «Odd Fellow» og Hovedredningsselskapet bistått båtfolket i helgen.

Ålesund-messe i storm

Åpningen av båtmessa i Ålesund holdt på å blåse bort i dag. En av bryggene måtte stenges, og messas største båt kom ikke fram, på grunn av den sterke vinden.

Bruktbåt med båtplasskupp

Skal du få deg båtplass i Oslofjorden må du enten ha feit lommebok eller være kreeativ. En mulighet er å kjøpe en bruktbåt med båtplass.

Se bølge- og strømvarsling

Utsatte strekninger på norskekysten får bølge- og strømvarsling. Her finner du dem.

Norsk-svensk båtutleie i Strømstad

Det norsk-svenske firmaet Mare Adventures i Strømstad  skal drive båtutleie på helårsbasis. Allerede begynner ordrebøkene og fylles for den nystartede unionen som disponerer flere seil- og motorbåter.

Måtte hjelpe båttyv

En lite båtvant båttyv måtte få hjelp til å kjøre den stjålne skjærgårds-jeepen til skjulestedet.

Uenighet rundt fartsbegrensning

Kommunen ønsker  femknops-grense på Nordfjorden i Mandal, men politiet vil heller ha en generell fartsgrense.

Helårsbåt for alle penga

Vi er ikke lenger enn til mars, og det kan fortsatt bli noen kalde dager på sjøen. Vi har prøvd helårsbåten Wiking 25 Coupe en dag gradestokken krøp under null. Se film og bilder.

Taxibåt på grunn

Det var kanskje ikke så rart at en taxibåt kjørte på grunn like utenfor Strömstad natt til søndag? Ingen av de tre om bord inneømmer å ha ført båten etter en fuktig kveld på byen.

Båt uten begrensninger

Spesialbygd MOB-båt fra robuste Norsafe, proppet med all tenkelig elektronikk og to vannjetmotorer. Dette er ingen forsvarshemlighet, men den nye redningsbåten til Røde Kors på Tjøme. Se bilder og video.

Venter ny skadetopp

I fjor ble det utbetalt over 325 millioner forsikringskroner på fritidsbåt, en økning på nesten 35 prosent over to år. I forkant av årets båtsesong spår bransjen ny rekord i skadeerstatning.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen