Søk i arkivet

Båtliv

Politiet jakter motorbande i Hordaland

Politiet har satt inn den nye enheten for etterforskning av mobile vinningskriminelle i jakten på de som står bak et omfattende motortyveri i Fusa.

Håp om ny stormarina på Fornebu i 2011

Etter mange års planlegging håper marinabyggerne på Fornebu at en ny giganthavn kan stå ferdig annet halvår 2011 eller senest til båtsesongen 2012.  

Far og sønn kom velberget fra forlis

To personer ble reddet av RS «Horn Flyer» da en 60 fots skøyte grunnstøtte ved Lyngholmen utenfor Onsøy mandag kveld.  

SeaStar 720: Romslig og rask bruksbåt

Finske SeaStar har med sin 720-modell lansert en spennende, romslig skjærgårdsjeep med mange bruksområder.

Millionbåt stjålet i Arendal

Ser du denne båten kan  du bli 25.000 kroner rikere.

Smarte båter fra Kina

Vi har testet kinabåtene Smartliner, og smartere bruksbåt skal du lete lenge etter. Prisen er ikke verst smart den heller, 185 00 kroner for komplett 19 fots båt med 50 hk Yamaha.

Bli en sup'er!

Lyst å prøve en ny vannsport? Kom til Sandvika og prøv Stand Up Paddle, ellers stående padling, som er den siste «in-sporten» på Hawaii.

Utsolgt i Sandvika!

Solen skinner på norsk båtbransje, i alle fall om messeinteressen er en pålitelig indikator. Kl. 12.00 åpnet «Båter i Sjøen» i Sandvika - og alle utstillingsplassene er utsolgt.

Førsteinntrykk av Askeladdens nye daycruiser

Askeladden 605 fases ut og erstattes av C62 Cruiser. Vi har vært om bord i nykommeren og har fått et lite førsteinntrykk. Se bildespesial.

Corvette 340 er båten du bare må se, røre og kjøre

Jeg har aldri satt mine sjøbein om bord i en mer gjennomtenkt og detaljrik motorbåt i denne størrelsen, hvor fokuset ligger på sjødyktighet, sikkerhet og bovennlige løsninger. Aldri!

Varsler høy vannstand

I tillegg til flomvarsel i Aust-Agder og Østlandet blir det uvanlig høy vannstand i Vestfold, Østfold og Akershus i kveld.

Musling og Vesling tilbake

Musling og Vesling med sine legendariske vanntuneller er blitt relansert.

Ny norsk sportsbåt etter gamle linjer

En ny norsk sportsbåt skal få premiere under Båter i Sjøen i Sandvika. En gründergjeng fra Fredrikstad har tegnet om skroget fra Hydrolift og senere Stormway 23 til Infinity 24 CR.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen