Søk i arkivet

Bygger molo med båthavn

Marina Solutions har inngått kontrakt med Øygarden kommune om levering av flytemolo med kjeller og småbåthavn på innsiden.

Flytemoloen skal knyttes til Ternholmen i Hjeltefjorden og være ferdig installert i 2019. Flytemoloen vil ha integrert ventilasjon, alarm og elektropakke. På innsiden av flytemoloen skal det etableres småbåthavn.

Verdien på kontrakten er 22 millioner kroner og er en stor og viktig kontrakt for Marina Solutions. Den gir gode ringvirkninger også for lokale underleverandører, skriver Marina Solutions i en pressemelding.

Selskapet, som har kontor både på Sula og i Ørsta, har levert tilsvarende flytemoloanlegg i Harstad, Bodø og Molde. ­– Det er gledelig at vi nå også får et «landemerke» lenger sør i landet, sier salgsansvarlig i Marina Solutions, Tov Lerheim. Øygarden er en øykommune i Hordaland fylke.

Produksjonen av de flytende betongkonstruksjonene starter fortløpende, og Marina Solutions montører vil begynne montering og forankring i løpet av høsten/vinteren 2019.

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen