Søk i arkivet

Høyrepolitikerne Beate Auke og Pia Farstad von Hall vil ha bybåter  med elektrisk utenbordsmotor, båtplass og ladepunkter flere steder langs Oslos sjøfront.
Høyrepolitikerne Beate Auke og Pia Farstad von Hall vil ha bybåter med elektrisk utenbordsmotor, båtplass og ladepunkter flere steder langs Oslos sjøfront. Foto:

Bybåter i OsloHøyre vil videreutvikle bysykkelkonseptet i Oslo

Vil gi flere muligheter til båt- og sjøliv

— Høyres forslag om bybåter er en videreføring av bysyklene i Oslo, og vil gi mange flere muligheten til båt- og sjøliv, sier Beate Brovig Auke (H) til VårtOslo.

— Bybåter med miljøvennlig, elektrisk utenbordsmotor kan være et nyttig fremkomstmiddel. Folk kan for eksempel ta en bybåt fra Sørenga til Tjuvholmen. På samme måte som folk bruker bysykler, kan man forflytte seg på fjorden, sier bystyrerepresentant Pia Farstad von Hall til avisen.

Sammen lanserer Høyrepolitikerne forslaget om bybåter i Oslo. Et slikt tilbud foreligger allerede i København og Malmø. En ordning som i likhet med bysyklene kan gi alle en mulighet til å komme seg på fjorden og nyte sjølivet, skriver Arnsten Linstad i byavisen VårtOslo.

Les mer her: https://vartoslo.no/hoyre-vil-ha-bybater-i-oslo-flere-kan-fa-oppleve-fjorden-og-batlivet/?fbclid=IwAR01qQx0v79TqskJPGefRpQyIHVZ0X6oNfhIJr6anBcdbTu-jxcae2YFEVk

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen