Søk i arkivet

SATSER CHARTER: Nina Zaborowski hos Giramar i Leangbukta.
SATSER CHARTER: Nina Zaborowski hos Giramar i Leangbukta.

Frister med utleie i Oslofjorden og Skagerrak

På verdens største båtmesse finner vi Giramar Charter som har satt seg som mål å få båtfolk fra andre land til Oslofjorden og Skagerrak.

I oktober 2018 tok Giramar i Leangbukta i Asker over agenturet på Linssen fra Nederland. Linssen er solide ståltåber i størrelsen fra 30 til 50 fot, og med dette agenturet følger også mulighet for charter. Linssen har nemlig et omfattende nettverk av båter som kan leies i store deler av Europa, også kalt Linssen Charter Europe.
På standen til Linssen Charter Europe treffer vi på Nina Zaborowski fra Giramar.

– Vi har allerede fått interesse for å komme til Norge og leie båt, sier Zaborowski fra messestanden. Dette er en stor stand med representanter fra alle de aktuelle land.

– Båten vi leier ut hjemme i Norge er Linssen GS 35.0 AC, forteller Zaborowski. Dette er en båt som egner seg for fire til seks personer på tur. I tillegg har Giramar Charter tilgjengelig enBeneteau Oceanis 35.1 seilbåt. Av stedene som markedsfører for de mange besøkende på Boot Düsseldorf er Oscarborg, Flatskjæra, Middagsbukta, Stauper og Aker Brygge. I tillegg er Stavern også tatt med om man vil legge turen lenger. Etter hvert vil Giramar foreslå flere reiseruter langs kysten.

PÅ BOOT: Her blant mange andre
land, representerer Nina Zaborwski Norge, på pult sammen med
Finland.

PÅ BOOT: Her blant mange andre land, representerer Nina Zaborwski Norge, på pult sammen med Finland.

 

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen