Søk i arkivet

Dra til Sjøs 2018Sesongen er i gang i vest

På slaget klokken ett i ettermiddag åpnet dørene for årets Dra Til Sjøs-messe på Straume ved Bergen.

To store haller med båtselgere, utstyrsleverandører og tjenestetilbydere står klare for å ta imot båtglade vestlendinger.

Inntrykket etter den første, raske runden på messen er at utvalget er bredere enn noensinne, særlig blant båter i den mer folkelige prisklassen, og ettersom messen nå bruker en håndballhall i tillegg til den store fotballhallen er det også bedre plass for de besøkende. 

Flere lokale nyheter er å se på Dra til Sjøs 2018, blant annet fra Viknes og Askeladden, ved siden av at Brunswick-konsernets mange merkevarer er svært godt representert. Totalt er det vel 150 utstilte båter, og selv om enkelte av de forhåndsannoserte nyhetene dessverre ikke ble klare i tide er det nok å se på for de fleste motorbåtfolk, uansett hva slags båttype som foretrekkes. 

I tillegg er det flere spennende utstyrsnyheter, blant annet la vi merke til et helt nyutviklet båtovervåkningssystem som i dag ble vist offentlig for aller første gang.

Båtliv kommer tilbake med bred dekning av messen i blad og på nett, i første omgang viser vi noen raske billedglimt fra åpningsdagen.

Dra til Sjøs 2018 er åpen til og med førstkommede søndag og det er gratis adgang.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen