Søk i arkivet

KLIKK DEG RUNDT: Lenger ned i teksten kan du klikke deg rundt i et nettverk av 360-bilder som viser gjestehavne og småbåthavna i Holmestrand.
KLIKK DEG RUNDT: Lenger ned i teksten kan du klikke deg rundt i et nettverk av 360-bilder som viser gjestehavne og småbåthavna i Holmestrand. Foto:

Holmestrand gjestehavn og småbåthavnKlikk deg rundt i 360 graders rundtur

Gjestehavna i Holmestrand og småbåthavna har hatt betydelig oppgraderinger siden 2013. Se deg rundt med ferske 360-bilder der Google Street ikke har kommet til.

Til 360-turen

En topp moderne gjestehavn har de siste årene blitt stadig mer ferdigstilt, selv om de sanitære forholdene fortsatt er i en moelvenbrakke. Havneanlegget er blitt moderne, med mulighet for å betale strøm og båtplass på automat.

nne i gjestehavna er det også bensin- og dieselpumpe, der det også er mulig å betale med kort utenom åpningstidene. Holmestrand har også overraskende mange restauranter i forhold til størrelsen på byen.

Når du beveger deg rundt i 360-visningen under, kommer du deg også på bølgebryteren, som nærmest er blitt en turistattraksjon for ivrige fiskere. Bølgebryteren egner seg også for å spasere en tur, om lag 300 meter ut i sjøen.

Se deg rundt i Holmestrand, du klikker deg fram på de røde punktene. Du kan også se deg rundt på Holmestrand Småbåthavn som har 1200 båtplasser. God tur!

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen