Søk i arkivet

Foto:

Delt DAME-førstepris

Verdens mest interessante båtutstyrsnyhet i 2015 er ikke ett, men to produkter.

Juryen på den store internasjonale utstyrsmessen METS i Amsterdam klarte ikke å bestemme seg for én vinner og delte årets DAME Design Award 2015 mellom et komplekst og temmelig kostbart stabilisator- og trimsystem og en enkel, rimelig nødlampe
 
«Electric Stabilising Fin & Interceptor System» fra svenske Humphree AB kombinerer 360-graders roterende finner og vertikale interceptorer i en pakke som skal gi optimal, automatisert sikkerhet, komfort og driftsøkonomi.
 
Men de ambisiøse, teknologisk avanserte svenskene måtte altså pent finne seg i at juryen, som kunne velge mellom 133 ulike produkter til årets gjeveste DAME-pris, også ville hedre Spinlocks nyeste opprinnelse: En LED-lampe for redningsvester.

Nyheten her er at den oppblåste «blæren» skal fungere som en diffuserende skjerm og lyser opp i mørket. Spinlock Lume-On selges i kombinasjon med en ordinær nødlampe og imponerte juryen med lav pris, gjennomtenkt design og enkel bruk.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen