Søk i arkivet

SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG
SAMSUNG

Norsk-slovakisk hobbyfiskerbåt

Vikingbåt Vest 580F er en relativt ny modell på det norske markedet, men båten er allerede solgt i over 100 eksemplarer.

Bak Vikingbåt står Lindås-karene Torleif Flatøy og Atle Skomsøy. Med seg på laget har de fått plast-eksperten Stig Johansen, og nå starter markedsføringen for alvor. Over påske vises båten på Dra til sjøs-messen i Bergen, samtidig som hjemmesiden www.vikingbat.no lanseres.

Vest 580F er en nesten seks meter lang skjærgårdsjeep med styrekonsoll og innerliner. Prisen er sympatisk, båten koster under 80 000 kroner, komplett med konsoll og styring. Modellen har plass til åtte personer og skal fungere godt med en førtihester på hekken.
 
- Atle Skomsøy har tidligere solgt Øien-båter, og vi fikk ideen om å oppskalere og videreutvikle Øien-konseptet til en helt ny modell, oppsummerer Torleif Flatøy.

Opprinnelig ble Vest 580F bygget i Ukraina, men det ble mye kluss med leveransene:
- Vi valgte derfor å flytte produksjonen til Slovakia, og nå tar vi inn 10-15 båter i måneden, sier Torleif Flatøy, som legger til at Vest 580F særlig har slått godt an blant fisketuristverter på Vestlandet. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen