Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse
Sosial prinsesse

Sosial prinsesse

Nyheten Princess 56 er en sosial båt, og første båt er allerede solgt til Norge.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland

Den nye 56-foteren erstatter Princess 54, som har vært en av bestselgerne fra det engelske verftet. Prisen starter på 9,1 millioner kroner. Båten ble lansert høsten 2012, men stilles for første gang ut i Tyskland.

–    Dette er en sosial båt for hele familien. Byssa er flyttet opp i salongen bak førerplassen slik at kokken kan delta i båtlivet med de andre, forteller Petter Moholdt i Vollen Båtsenter, som forhandler Princess på Østlandet.

De engelske båtene er populære i Norge, og har vært det i flere tiår. Ifølge Moholdt er salget nå i ferd med å ta seg opp igjen. Nye og yngre kjøpere kommer på banen, hevder han. Den første 56-foteren er allerede solgt, og kommer til Norge i mai.

Les også: Messas største båt

–    Kundene kan velge mellom ulike materialertepper og farger når de kjøper Princess. En del av kundene våre har startet med Bavaria, og så gått videre med Princess, sier Moholdt. Han er nyansatt i Vollen Båtsenter, kommer fra bilbransjen, og sier at selskapet har ambisjoner om å satse i årene som kommer.

Den nye 56-foteren har tre kabiner og to bad. I tillegg er det en mannskapslugar under akterdekket. Salongen er lys og åpen. Innenfor bakdøren er det sofagruppe på styrbord på babord, deretter salong på babord og bysse på styrbord aktenfor førerplassen.

På toppen er det en stor flybridge med to sofagrupper og wetbar.

Med to Volvo D13-maskiner gjør 56-foteren 33 knop.