Søk i arkivet

Ny prisgunstig "speedsjark"

Prisene presses og modellene utvikles på løpende bånd i dette båtsegmentet. Bliksvær båt har forlenget sin tidligere ”speedsjark” med et par fot, og det betyr øket bruksvennlighet men også noen tusen dyrere.

Båten har bra med standardutstyr. Den fremstår som en liten bobåt med sjøvannstoalett og vask- og kokemuligheter inne. Ute er det fiskeren som skal råde akterdekket. God plass uten for mange dikkedarier.  Men det er to klappseter på hver side som faktisk kan gjøre også akterdekket til en hyggelig sitteplass. Båten leveres med mulighet for utvendig styring.

-Den nye Speedsjarken er større og kraftig forbedret. Designen er like tøff, men med å forlenge skroget har vi fått ett større dekk bak styrehuset, benken på babord side i lugaren er forlenget med 20 cm. TB 23WA Speedsjark har nå fått walk-aroundløsning samt sitteplasser foran styrehuset, sier Terje Bliksvær som importerer denne båten.

Nytt for 23WA Speedsjark er at den kan leveres for motor med enten 20 tommers (L) eller 25 tommers (XL) stamme. Med denne løsningen kan man også montere motor som er mindre enn 115 hk. TB 23WA Speedsjark er godkjent med opp til 175 hk motor.

-For at også mannskapet skal få sitte i kjøreretningen, har vi nå laget to sitteplasser ved siden av hverandre, i stedet for kun en enkelt stol til fører. Mange forbedringer er gjort, blant annet kan man nå levere ferdig montert takluke i styrehuset, og ventilasjonen er nå preinstallert i styrehuset, sier Bliksvær

Speedsjarken er derfor forberedt for dieselvarmer og defroster til frontruten. Vindusvisker med vanntank er standard. Det samme er godt med lys både inne og ute.

-Vår første Speedsjark ble svært godt mottatt av kunder og presse. Med alle våre forbedringer på TB 23WA Speedsjark er vi helt sikker på at vi har en vinner, spesielt med tanke på prisen som er satt på standard båt, fra kr 220.000, sier Bliksvær.
 
Standardutstyr, ferdig montert
- Hydraulisk styring med ratt.
- Putesett
- Bade-/redningsstige i rustfritt stål.
- Styrehusdører er låsbare, i åpen og lukket stilling
- 2 stk. batterier og hovedstrømbryter.
- JABSCO elektrisk og automatisk lensepumpe
- TMC manuell lensepumpe.
- Kompass
- Navigasjonslys.
- LED-lys/arbeidslys ute, under styrehustak
- LED-lys i lugar, styrehus

Spesifikasjoner:
Skroglengde: 7,15m
Bredde: 2.30m
Byptgående: 0.40m
Sengeplass: 2
Drivstofftank : 180 liter
Ståhøyde: 1.90 m
Passasjerer: 8
Vekt (tom tank, utem motor):1300 kg
Maksimalt antall hestekrefter: 175 hk
Sitteplasser: 8
Soveplasser: 2
Maks fart(knop): 36
CE kategori: C
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen