Søk i arkivet

Robåtenes svar på havkajakken

VagaBond 4,7 Touring Row Boat er en miljøvennlig farkost som passer like godt til rolige naturopplevelser som til en frisk treningsøkt på vannet.

Den første i en ny generasjon av kystrobåter har verdenspremiere på Scandinavian Boat Show – Båten er produsert av ROW Scandinavia og er resultatet av seks års testing og utvikling.

Vagabond 4,7 er beregnet på roturer i høye bølger, og er mer stabil enn havkajakken. Den er selvlensende og lett å håndtere. En sjøsikker robåt med tre meter lange utriggede kullfiber/karbon årer og rulleste.

Den nye VagaBond 4,7 Touring Row Boat er en robåt for et aktivt friluftsliv med tanke på dem som vil dra på langturer, oppdagelsesferder, eller utflukter langs kysten eller på større innsjøer. Den kan også brukes til en treningsøkt.

 
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen