Søk i arkivet

 Legg en brygge ut fra båten. Her kan det inviteres til party.
Legg en brygge ut fra båten. Her kan det inviteres til party.
 NautiBuoy blåses opp på noen minutter. Brygga veier fra 22 kilo.
NautiBuoy blåses opp på noen minutter. Brygga veier fra 22 kilo.

Oppblåsbar brygge

 Nå kan du ta med deg din egen brygge med på tur.

NautiBuoy Marine er et engelsk firma som har utviklet en brygge som kan rulles sammen og pakkes vekk. Nyheten blir lansert under utstyrsmessen Mets i november. Produktet har flere patenter som skal gjøre det unikt.

En stor SUP
Den oppblåsbare brygga vil bli laget i fire ulike størrelser. Den minste er på 2,5 x 1,5 meter, mens den største er på 4 x 2 meter. Det tar bare noen få minutter å få dem blåst opp. Brygga er laget av Ocra med kanter av Hypalon. Den skal pumpes opp med et lufttrykk på 5,5 psi, det doble av lufttrykket i dekkene på bilen din. Brygga skal i følge produsenten være svært solid, og skal tåle kjemikalier, frost og høy temperatur, UV-lys, mekanisk slitasje og uvær.

Flere bruksområder

Brygga er belagt med et antiskli belegg som kan minne om teak. Brygga har balasttanker under som gjør at de ligger mer stabilt i vannet, et tilsvarende system som finnes på redningsflåter. Produsenten har utviklet et system som gjør det mulig å sette sammen flere brygger til et lite bryggeanlegg.
Brygga kan festes til båten, og skape en plattform for bading og soling. Den kan også brukes som en brygge for jolla, eller for vannleker. Videre kan den fungere som en plattform for vedlikehold, f.eks for å polere skutesiden.

Mye tilbehør
Du kan kjøpe trapp, stoler og benker som ekstrautstyr. Det finnes også hjørnestykker som gjør at du kan legge to brygger i vinkel.Brygga vil gi mer nærhet til sjøen, særlig for båter uten badeplattform.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen