Søk i arkivet

Savnet mann trolig funnet omkommet

En mann er funnet omkommet i Norddalsfjorden på Sunnmøre. Dette er trolig mannen som falt i sjøen fra en båt onsdag kveld.

OPPDATERT TEKST:

To menn var i går ettermiddag ute i en åpen 14-fots da den ene falt over bord. Det nøyaktige hendelsesforløpet er ennå ikke avklart, men politiet utelukker at det har skjedd noe kriminelt.

Sunnmøre politidistrikt meldte om hendelsen  ved Skrednakken nord for Geiranger klokken 18.45 i går kveld. Det ble i går lett etter mannen med en redningsskøyte med varmesøkende kamera. Et helikopter og ti andre båter bisto i søket.

Søket ble avsluttet uten resultat i ett-tiden i natt, men i dag ble overflatesøket gjenopptatt og i 14-tiden i dag ble det funnet en livløs person på fjorden.

- Foreløpig er det ikke gjort noen sikker identifisering. Men vi mener vi har funnet mannen som ble meldt savnet i går. Vi har ingen holdepunkter for noe annet enn at dette er en ulykke, sier innsatsleder Karl Idar Vik til NRK Møre og Romsdal. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen