Søk i arkivet

DCIM\108MEDIA
DCIM\108MEDIA
 MANETFRITT: 25 m oppvarmet basseng.
MANETFRITT: 25 m oppvarmet basseng.

Ferieparadis satser på båtfolket

Åros Feriesenter & Gjestehavn i Søgne satser på båtturister, og har økt sin kapasitet i den nye gjestehavnen.


Gjestehavnen ved Åros Feriesenter ble anlagt i fjor, og har uforandrede priser for 2015-sesongen. Overnatting i havnen koster fra kr. 250 til kr 400 pr. natt avhengig av størrelse.
 
Nytt for 2015-sesongen er flere gjesteplasser med utriggere  for båter inntil 45 fot, og nye faste moringer for dem som ønsker å ligge på svai med akter/frontfortøyning til land. Dette er spesielt spesielt gunstig for store seil og motorbåter, sier Kristian Herlofsen ved  Åros Feriesenter & Gjestehavn.
 
I tillegg har vi utvidet aktivitetstilbudet for barn, anskaffet solsenger ved det oppvarmede svømmebassenget og utvidet tilbudet i Strandbaren ytterligere med hensyn til levende musikk, storskjerm, biljard, dart og ungdomsaktiviteter. Ferske rundstykker hver dag i sesongen, og liten dagligvarebutikk med ølutsalg.
 
Åros gjestehavn er meldt inn til Navionics og Statens kartverk. Posisjonen er  58* 4.4 N, 7* 49.3 E.
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen