Søk i arkivet

Dyr diesel i Grimstad

Grimstad har den dyreste dieselen på Sørlandskysten ifølge en undersøkelse NRK har foretatt. Kr. 9,20 per liter var dieselprisen i Grimstad sist helg. Billigst var det på Flekkerøya.

Fiskernes salgslag i Grimstad tar over ni kroner literen for avgiftsfri diesel. Ellers på Sørlandet ligger prisen på rundt åtte kroner, melder NRK.
Det finnes i dag kun en fast fyllestasjon på den lange sjøstrekningen mellom Lillesand og Arendal, og den drives av Fiskernes salgslag midt i Grimstad sentrum, skriver nrk.no.
NRK Sørlandet har sjekket prisene på 14 utsalgsteder langs kysten i begge Agderfylkene, og med et par unntak ligger de aller fleste under åtte kroner. Billigst diesel får du på Flekkerøya som ligger nesten to kroner og femti øre under pumpene i Grimstad.
Kjell Støle ved Fiskernes salgslag i Grimstad sier til NRK at det er fordi de selger mindre i volum og derfor må ha den prisen de tar.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen