Søk i arkivet

En mann er fortsatt savnet etter en båttur fra Kragerø 4.oktober.
En mann er fortsatt savnet etter en båttur fra Kragerø 4.oktober.

Død mann var savnet person

OPPDATERT: Den savnede 36-åringen som ble funnet død i Bærøfjorden onsdag morgen er nå identifisert som mannen som har vært savnet siden fjerde oktober.

Det ble i går klokken 0800 meldt om at en død person var funnet av en taxibåtfører i Bærøfjorden utenfor Kragerø. Mannen er nå identifisert ved rettsmedisinsk Institutt i Oslo.

Politiet kan i dag  bekrefte at dette er den savnede kragerømannen det ble lett etter i forrige måned, skriver www.seher.no

Natt til torsdag 4. oktober ble en 36 år gammel mann fra kragerødistriktet meldt savnet etter at han og en kamerat hadde kjørt en mindre båt fra bysentrum over Bærøfjorden med retning Hellefjorden. Leteaksjonen de påfølgende dagene ga ingen resultater, til tross for at det ble søkt med mini-ubåt etter mannen.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen