Søk i arkivet

Taxibåt på grunn

Det var kanskje ikke så rart at en taxibåt kjørte på grunn like utenfor Strömstad natt til søndag? Ingen av de tre om bord inneømmer å ha ført båten etter en fuktig kveld på byen.

Taxibåten fra Hvaler var ifølge Fredrikstad Blad på vei hjem fra Skjærhalden da den gikk på grunn øst for Trollholmen. To kvinner og en mann, alle i 50-årene ble funnet nedkjøte på en holme, der de ventet på hjelp.

   – Vi hadde telefonkontakt og visste at ingen personer lå i vannet, sier Benkt-Åke Toftedahl hos Kustbevakningen. To av personene om bord skal ha vært synlig beruset.

Til NRK sier Torbjørn Hansson i Strømstadpolitiet at ingen av de tre om bord vil innrømme at de hadde ført båten.

– Og da er det kanskje ikke så rart at båten kjørte på grunn, sier han til NRK. Ettersom ingen tar på seg ansvaret opplyser han at eieren av båten vil bli holdt ansvarlig. Politiet har anmeldt med bakgrunn i promille og dårlig sjømannskap.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen