Søk i arkivet

Ålesund-messe i storm

Åpningen av båtmessa i Ålesund holdt på å blåse bort i dag. En av bryggene måtte stenges, og messas største båt kom ikke fram, på grunn av den sterke vinden.

Foto: Jørgen Sævold

Det var like før en av båtene på helgens båtmesse i Ålesund ble ødelagt av den sterke vinden på Vestlandet. Deler av den flytende utstillingen måtte torsdag stenge på grunn av den sterke vinden. En båt holdt på å blåse på land i dag.

- Det er ikke et menneske her i kveld. Men vi håper på bedre besøk til helgen. Nå blåser det snøstorm, sier Jørgen Sævold, som bemanner standen til Båtliv. Han har sendt oss stemningsbildet fra messa i dag.

I f jor var det rundt 8000 besøkende på messa i Ålesund, men arrangørene venter noe færre publikum i år. Den største båten som er utstilt i Ålesund i helgen er en Princess 45. Viksund 50 skulle vært utstilt, men ligger nå værfast i Kristiansund. Arrangørene håper å få den på plass i løpet av fredagen. I alt er det opp mot 140 båter utstilt fordelt på 31 utstillere.

Messa er åpen til og med søndag.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen