Søk i arkivet

Foto: Redningsselskapet
Foto: Redningsselskapet

Dykkerbåt i brann

En dykkerbåt sto i brann i morges ved Bodø. De to om bord kom seg i land på en holme.

Dykkerbåten var ved Bodø torsdag morgen da brannen startet. Redningsskøyta «Ruth Opsahl» var i nærheten og kom til unsetning samtidig som helikopteret, bare et kvarter etter at de fikk meldingen. Fra redningsskøyta fortelles det at to personer sto på en holma da de ankom, og at båten lå i full fyr nede i fjæresteinene. De to personene ble tatt opp i helikopteret og fraktet til land.

Ifølge NRK Nordland skjedde hendelsen ved Kvannøya som ligger bare et par hundre meter fra rullebanen. Våte og kalde, men ellers i god form, ble begge fraktet til Nordlandssykehuset.

Redningsselskapet skriver på sine nettsider at Redningsskøyta «Ruth Opsahl» nå holder vakt ved den brennende båten. Det befinner seg gassflasker ombord, så eksplosjonsfaren er stor i en radius på ca 100 meter.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen