Søk i arkivet

Stekt makrell er smaken av sommer.
Stekt makrell er smaken av sommer.

Nå er makrellen i Oslofjorden

Sommeren har meldt sin ankomst. Det meldes at makrellen har begynt å bite i Ytre Oslofjord.

Nå er det makrell på dorg, melder Tønsbergs Blad, som har snakket med Kjell Mathisen som dorget øst for Hvasser. Etter 44 makreller på kort tid syntes han at han hadde fått nok, og var sikker på at han kunne dratt opp enda mer om han hadde valgt å fortsette.

Tipset fra Mathisen er at makrellen biter forholdsvis dypt. Også andre som lokalavisen snakket med på brygga i Sandøsund kunne fortelle at de hadde fått bra med makrell, alt fra pir til større fisk.

Trenger du makrelloppskrifter og tips til vin, finner du det her.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen