Søk i arkivet

Sabeltanns menn inntok Sandvika

Uten den sorte dame, men med god sangstemme, inntok Benjamin og Langemann sandstranden på årets messe Båter i Sjøen. Ryktene går om at de vil returnere på søndag også.

Dette var populært for båtmessens yngste publikum. De flokket seg sammen og dannet et fugleberg langs strandkanten på messeområdet. Den umisskjennelige kjenningen fra alle Sabeltannshowene runget utover messeområdet så ingen skulle være  tvil om hvem som var i anmarsj.
Det ikke så mange visste var at den ordentlige kaptein sabeltann, Terje Formoe, også så på. Han var denne gang i sivil, og som sitt alter ego Sabeltann er også han kaptein på egen skute.
Suksessen blir gjentatt søndag ettermiddag klokken 15:00, så for den som har mindreårige i familien, og som samtidig brenner etter å komme seg til båtmessa, så kan man faktisk slå to fluer i en sabelsmekk.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen