Søk i arkivet

Bruktbåtmessen avlyses

Mangel på påmeldte båter gjør at den planlagte brukbåtmessen i Sandefjord til helgen avlyses.

AVLYST I SANDEFJORD: Espen Berg (t.h)  i Bris Event ber om tilbakemeldinger på hvorfor ikke flere bruktbåtselgere hadde meldt seg på.

– Det er med stor skuffelse og beklagelse at vi må avlyse helgens Båt & Bryggeliv arrangement, meddeler Espen Berg i Bris Event.
Med mange positive signaler i forkant fra alle kanter hadde arrangørene satt seg som mål å arrangere en lenge etterlengtet bruktbåtmesse.
Men påmeldingene har uteblitt, noe som gjør det for lite formålstjent å gjennomføre messen.

Ønsker tilbakemeldinger
Med 11 600 båter annonsert på finn.no mener Berg det er nesten utrolig at de ikke har fått 100 – 200 av disse til Sandefjord.
Det er over 1200 annonser bare i Vestfold, og annonsekampanjene til arrangørene har vist at det er kjøpere i hopetall.

– Vi har fått telefon fra Trondheim og båtkjøpere langs kysten som ønsker å fly til Sandefjord for å kjøpe båt. Så vi lurer på hva som var feil, understreker Berg.
Han vil gjerne ha tilbakemeldinger på dette, og oppfordrer derfor båtfolket til gå inn på hjemmesiden og sende sine tilbakemeldinger.

Nybåtmesse til våren
Helgen 28. – 30. mai 2010 blir det i tradisjonens tro nybåt-båtmesse i Sandefjord for åttende gang.
– Vi jobber også med andre spennende produkter mot båteiere og båtbransjen. Bris Event legger bruktbåtmessen bort for denne gang men vil ta det opp til vurdering igjen til våren.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen