Søk i arkivet

Sørlandskirken skal redde Offshore VM

Sterke krefter i Arendalsregionen går nå sammen for å skaffe penger til å dekke underskuddet på 1,2 millioner etter sommeren Grand Prix stevne i Offshore.

Gode krefter samles på sørlandsk vis når det lørdag 3. Oktober holdes et stort støttearrangement for at Arendal også skal kunne ta på seg VM-runden i Offshore klasse-1 til neste år. Med Sørlandskirken, Jassfolkene i Canalstreet, Toffen Gunnufsen og Hove Republic og Vidar Busk som pådrivere og trekkplaster, håper man å få inn nok penger til å gjøre opp regningen etter sommerens løp. Vidar Busk er hovedtrekkplasteret, men arrangørene lover også gode oppvarmingsband.

-Vi jobber intenst for å kunne invitere til NGP (Norwegian Grand Prix) også i 2010, men der er ingenting avgjort. Vi fikk et underskudd på 1,2 millioner kroner etter at det voldsomme uværet spolerte vår viktigste dag under årets VM-runde. Vi gjør nå alt som står i vår makt for å kunne betale våre kreditorer, sier daglig leder i NGP, Svein Elgvin.

Han sier haner svært glad for støtten de nå får fra både kultur og næringsliv i Arendalsregionen.

-Helt fantastisk. Her har festivalkolleger, næringsliv og menighet gitt oss lysten på å stå på videre, sier Elgvin.

Kirken spiller en viktig rolle i denne sammenhengen. På lørdagen mellom klokken 11 og 15 blir det Barnas Superlørdag på Sam Eydes Plass i sentrum av Arendal, med Sørlandskirken som arrangør. På ettermiddagen blir det stor barnekonsert i Store Torungen, med blant andre Kristian Skogheim Pedersen og barnekoret Popkidz.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen