Søk i arkivet

Kjetil Bentsen åpner for 2000 nye båtplasser i Eigersund kommune. Foto: Eigersund Høyre.
Kjetil Bentsen åpner for 2000 nye båtplasser i Eigersund kommune. Foto: Eigersund Høyre.

Vil ha 2000 nye båtplasser i Eigersund

Nyvalgt leder i Eigersund Høyre, Kjetil Bentsen tar til orde for en dramatisk utbygging av båtplasser i Rogalands-kommunen.

- Snart skal kommuneplanen for Eigersund rulleres. Høyre regulerer gjerne inn både 2.000 hytter og 2.000 båtplasser, sier Kjetil Bentsen til Dalane Tidende.

Bentsen vil at både Eigersund kommune og småbyen Egersund, helt sør i Rogaland skal bli et attraktivt reisemål - og mener at folk fra de mer befolkningstette delene av fylket gjerne kommer til Eigersund om forholdene blir lagt til rette for næringsdrivende og private.
 
Og da er båtplasser viktige elementer:
- Tenk hvor mange leiligheter og hytter man kunne solgt hvis alle ble levert med en båtplass «på kjøpet», sier den nyvalgte Høyre-lederen til lokalavisen.

Nå ber lokalpartiet om innspill i forbindelse med rulleringen av kommuneplanen, og Bentsen oppfordrer grunneierne i kommunen til å tenke kreativt og langsiktig.

Foto, hovedbildet: Pål Rake/commons.wikimedia.org
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen