Søk i arkivet

Pressetalsmann og messeveteran Jan Anders Søyland er særs godt fornøyd med besøkstallene på årets  «Båter til sjøs» i Bergen.
Pressetalsmann og messeveteran Jan Anders Søyland er særs godt fornøyd med besøkstallene på årets «Båter til sjøs» i Bergen.

Messe over all forventning

Sesongens siste større messe, «Båter til sjøs» i Bergen er over for denne gang, og besøkstallene viser seg å bli svært hyggelige.

Pressetalsmann Jan Anders Søyland opplyser at vel 5000 båtglade vestlendinger besøkte messen i Solheimsviken. Dette er tusen flere enn det arrangørene i utgangspunktet hadde satt som et tall de ville være fornøyd med, og nesten dobbelt så mange som på fjorårets messe.
 
Tross grisevær store deler av helgen og en relativt liten messe innedørs, lokket det brede utvalget motorbåter og et håndfull meget gode seilbåttilbud ved flytebryggen åpenbart. 
Flere av utstillerne melder om godt salg, også av båter i millionklassen - og inne i hallen hadde småbåtforhandlerne gode dager.
- Alt alt er vi svært fornøyd, og også utstillerne har gitt gode tilbakemeldinger, sier Jan Anders Søyland.
 
For - også relativt små messer har sin styrke. Her er det mindre stress og en mer intim stemning, og kanskje også bedre anledning for en skikkelig båtprat.
- Dette er da også et moment mange trakk frem, understreker Søyland.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen