Søk i arkivet

Kom uskadd fra båteksplosjon

En daycruiser gikk i luften med en voldsomt smell utenfor Orkanger havn i dag formiddag, men utrolig nok kom ingen personer til skade i ulykken.

Det var litt før klokken 11.00 i dag politiet fikk melding om eksplosjonen. Daycruiseren skal ha vært på vei over fjorden og var nesten inne i båthavnen Thamshamn da det smalt:
- Båtføreren ble blåst over ende inne i kahytten, men greide å komme seg fram i baugen og hoppe på sjøen, sier øyenvitne Kjell Arne Gellein til Daglandet. 
 
Øyevitnene fikk varslet redningsmannskaper. Både politi, brannvesen og ambulanse rykket raskt ut, men mannen klarte selv å svømme til land. Han ble fraktet til Orkanger sjukehus for en sjekk, og har ifølge politiet kommet fysisk uskadd fra eksplosjonen.
 
Årsaken til båtbrannen er ikke kjent, men Adresseavisens nettsider melder at båten var bensindrevet og hadde vel 70 liter drivstoff om bord da det smalt. 
 
Det tok vel en time før brannvesenet fikk slukket brannen og kunne ta vraket på slep til land.

Foto: Bjørn Steinshaug, Trondheim Havn
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen