Søk i arkivet

Storkonkursen: Båthotellet åpent til juli

Kunder som har satt båten inn til vinterlagring hos Garstad Båtservice AS blir ikke umiddelbart kastet ut etter konkursen i Johs Lunde Marine Group AS.

Garstad Båtservice AS, som blant annet driver et stort båthotell på Vestre Åmøy ved Stavanger sier i en kundemelding at leien for båthotellet er betalt frem til 1. juli. Det er derfor foreløpig ingen risiko for at lagringen blir forstyrret av kjempekonkursen i moderselskapet.
 
- Alle vinterlagringsbåter står trygt inne i båthotellet, sier daglig leder Helge Rossebø.
 
Garstad Båtservice er en sammenslåing av verkstedene til Garstad, Johs Lunde Marine og Rogaland Lystbåtservice. Ifølge Rossebø er det innledet forhandlinger med bobestyrer og bank om å få fortsette drift i Garstad Båtservice. Han ber om tålmodighet, slik at firmaet kan bruke alle ressurser på sikre videre drift av selskapet.
- Vi forventer avklaring innen 13. februar 2011. Alle ansatte ønsker å gjenoppta arbeidet, så fremt det er en løsning innen 13. februar.
 
Kunder som har bestilt arbeid eller har båter der Garstad Båtservice AS har startet arbeidet er derimot i en litt annen situasjon. Ifølge Helge Rossebø vil deleleveransene midlertidig stoppe opp.
- Arbeid på båter innlevert til verksted er stanset, og båtene er forsvarlig lagret på land, skriver han i meldingen.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen