Søk i arkivet

Hele meldingen Princess delte ut i Gøteborg.
Hele meldingen Princess delte ut i Gøteborg.

Storkonkursen: Princess beroliger svenske messegjester

Princess føler åpenbart presset i kjølvannet av Lunde-konkursen. På båtmessen i Gøteborg ble det delt ut løpesedler for å berolige kundene.

Løpeseddelen er basert på pressemeldingen selskapet sendte ut kort til etter at Johs Lunde Marine Group gikk konkurs for to uker siden, og skrivet er da også merket «pressemelding». Men Ifølge sjefredaktør Lars-Åke Redéen i svenske Båtliv var Princess på plass på messen og delte ut løpeseddene til alle interesserte. 
- Meldingen ble delt ut av Bill Barrow fra Princess i England, sier Redéen til Båtliv.
 
I løpeseddelen understrekes det at «... Princess Yachts International (har) varit i diskussion med de tilsatta fövaltarna och med ett antall lokala partner för att försäkra en kontinuitet för märket i regionen och för att försäkra att vi upprätthåller och bygger på framgangen som har delast med Norsk Båtsentrer över de senaste 15 åren.»
 
Løpeseddelen ble delt ut omtrent samtidig som Arne Høvik registrerte et nytt selskap under navnet Nye Norsk Båtsenter, og Princess understreker i høy grad samarbeidet med Norsk Båtsenters tidligere eier. Høvik bygget opp det bergensbaserte båtkonsernet til å bli en av Princess’ viktigste enkeltforhandlere, og det er kun i få år Norsk Båtsenter har vært en del av konkursrammede Johs Lunde Marine Group. 
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen