Søk i arkivet

Gode tall: Jan Anders Søyland er meget godt forøyd med messen så langt.
Gode tall: Jan Anders Søyland er meget godt forøyd med messen så langt.

God start i Solheimsviken

Besøkstallene har så langt vært bedre enn i fjor, omsetningen er bedre, båtutvalget er bedre - og ennå har ikke helgen startet. Unngår «Dra til sjøs»-messen også parkeringskaos blir det en god båthelg i Bergen.

Denne foreløpig siste «Dra til sjøs»-messen i Solheimsviken ligger an til å bli en av de beste bergensmessene noensinne. Dét er i alle fall hovdeinntrykket etter to dager med vestlandsmesse, både blant utstillerne og - naturligvis - arrangørene.
- Vi er SÅ godt fornøyd, sa messeadmiral Jan Anders Søyland fredag kveld, minutter før han skulle sette i gang med å telle opp dagens besøkstall. 
- Bare på «red carpet- arrangementet onsdag ble det faktisk solgt flere båter, og flere av utstillerne melder om bra salg både torsdag og fredag. Dét er i alle fall hva de sier til meg, ler han.
 
Parkér på Marineholmen!
Årets første norske stormesse ble tidlig utsolgt og vel 200 båter er utstilt. Men når arrangørene nå gjør klar til helgens innrykk, er det ikke uten bekymring for parkeringskaos. Gaten langs sjøfronten bak messesenteret er stengt og har messen har dermed mistet en stor avlastningsparkeringplass. Fredag var det svært vanskelig å få parkert på messeområdet, dette blir neppe bedre i helgen. Jan Anders Søyland oppfordrer derfor alle til å parkere på Marineholmen på andre siden av sundet - og ta gratisfergen til messeområdet.
- Folk kan også kombinere messebesøket med en bybanetur. Bybanen har stopp noen minutters gange fra Arenum, oppfordrer Søyland.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen