Søk i arkivet

Årets gladnyhet for Norsk Båtsenter-kunder

Førstkommende tirsdag åpner Arne Høvik (bildet) Nye Norsk Båtsenter - og garanterer at alle Norsk Båtsenter-kundene som risikerte å miste allerede betale båter skal komme skadesløse ut av Lunde-havariet.

Dette beskrefter Arne Høvik i Nye Norsk Båtsenter overfor Båtliv:
- De som har bestilt og betalt båter fra Norsk Båtsenter skal få båtene sine. Dette gjelder kunder over hele landet og faktisk også en svensk kunde. Dette var en forutsetning for at vi skulle inngå avtale om å gjenopprette driften i konsernet, fastslår Arne Høvik kontant.
 
Kunder som hadde bestilt båter gjennom Norsk Båtsenter AS er dermed sikret levering av båtene gjennom Nye Norsk Båtsenter AS, som har overtatt kontraktene med alle rettigheter og forpliktelser. I tillegg til dette har Nye Norsk Båtsenter AS besluttet å videreføre kontraktsgarantier på tidligere solgte Princess-båter der slike garantier fortsatt ville vært gyldige om Norsk Båtsenter AS ikke hadde gått konkurs, og der det er klart at det ville foreligget berettigede reklamasjoner, skriver Nye Norsk Båtsenter i en pressemelding. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen