Søk i arkivet

Straume bro blir stengt i mars

De mange båtfolkene med båtplass i Nordåsvannet i Bergen må forberede seg på en mars måned uten muligheter for å dra ut på åpen fjord.  

Torsdag stenger Straume bro for all trafikk utenom for gående og syklister, og stengningen gjelder dermed også for båter.
 
Biltrafikken kan bruke den nye Knappentunnelen som omkjøringsvei når den gamle broen rehabiliteres, men båtene blir innesperret, melder Statens vegvesen.
 
Flere store båtforeninger har tilholdssted i Nordåsvannet, og her finner vi også mange båtfolk som bruker båten året rundt. For disse er det en stor ubeleilighet at utseilingen til Grimstadfjorden blir sperret hele neste måned. Vegvesenet oppfordrer derfor båtfolk som må ut på sjøen om å forhale innen utgangen av februar.
 
Trøsten må være at det i alle fall er mulig å ta en hyggetur rundt den store pollen - og at Vegnesenet lover at båtpåsken heldigvis ikke blir rammet av broarbeidene.

FOTO: Statens vegevesen
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen