Søk i arkivet

Snikdebut for Skilsø 39

Viknes viser i helgen nyheten Skilsø 39 under de «åpne dagene» på veftet i Bakarvågen.  

Skilsø 39 er den første «by Viknes»-konstruksjonen som lanseres etter at Askøy-bedriften i fjor kjøpte opp Skilsø-verftet. Båten er en forlenget utgave av Skilsø 36, den har tre lugarer får også et stort akterdekk, i klassisk Viknes-stil.
 
Den nye båten, som fredag kveld ennå lå inne i fabrikkhallene for den siste finpussen, er satt opp med akseldrift  og en Yanmar 530-hester. Modellen vil trolig få fartsressurser på rundt 30 knop og prisen havner rundt tre millioner kroner. 
 
Under visningshelgen i Bakarvågen lørdag 10. og søndag 11. mars er alle Viknes-modellene tilgjengelig for prøvekjøring. I tillegg samarbeider Viknes med Askøy-kollegene NB marine om markedsføringen, og NB stiller opp med modellene Ardea 27 Pro, Ardea 820 Sport, Ardea 32, Ardea 34 Fly og Ardea 38.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen