Søk i arkivet

Komishow på Trebåtfestivalen

Den nye ledelsen av Risør Trebåtsfestival går nye veier for å trekke publikum og avslutter årets festival med komishow.

Det blir dermed litt av en kombinasjon av fartøy, foredrag og underholdning. Til søndagens avslutningsshow i indre havn lokkes det nå med Rune Andersen fra hovedscenen i et spesialtilpasset trebåtshow som inneholder både humor og musikalske innslag.

– Dette blir en helt spesiell sak som man kun vil kunne oppleve denne ene gangen på Risør Trebåtfestival til Agderposten. - Rune Andersen vil spesialskrive et panel med mange forskjellige parodier/imitasjoner av kjente personer fra politikk, underholdning og samfunnsliv, som skal diskutere Risør Trebåtfestival, og selvsagt er Kongen er av debattantene.

Det blir i tillegg mange musikalske parodier under showet. - Vi skal ikke røpe for mye men både Bjørn Eidsvåg, Povl Dissing, Odd Børretzen og DDE stikker hvert fall innom, sier festivallederen. - Har du ikke opplevd Rune Andersens mange personligheter ennå, har du dermed en gylden muligheten på Norges største og viktigste kystkulturarrangement første helgen i august, lokker festivalleder Odd Sverre Aasbø.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen