Søk i arkivet

Vårlige messedager i Bergen

Den kommer litt senere enn vanlig, men i dag, torsdag er det klart for åpningen av den tradisjonelle Dra til Sjøs-messen i Solheimsviken i Bergen.

Messen måtte flyttes til april ettersom de gamle hallene på messesenteret Arenum nå er revet. Istedet for å være en hovedsakelig hall-basert messe blir Dra til Sjøs dermed i høyere grad en flytende masse, supplert av innendørs utstillinger i store telthaller. 
 
Vel 80 utstillere og over 120 båter på sjøen, i alle prisklasser og størrelser, er klare til å ta i mot våryre vestlandske båtentusiaster. Tradisjonen tro er de store, lokale fabrikkene godt representert, og det er flere nyheter å se på messen. Den komplette utstillerlisten finner du på www.arenum.no.

Også norgeskyst-eventyrerne i www.havna.com har planer om å besøke messen på sin vei nordover mot Grense Jakobselv.
 
Åpningstider:
torsdag-fredag kl. 14-20
lørdag kl 10-18
søndag kl 11-18
 
Billettene koster 100 kroner, og barn under 12 år kommer gratis inn i følge med voksne. De som tar snarveien fra Marineholmen med den gratis messefergen «Beffen» må løse inngangsbilletter på fergen.
 
NB: Illustrasjonsbildet er fra høstens «Båter til sjøs»-messe i Solheimsviken
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen