Søk i arkivet

Gøy for store og små. Arkivfoto fra 2010.
Gøy for store og små. Arkivfoto fra 2010.

Havnefestival i Kragerø

I helgen blir det igjen festival med rekepelling, seiling og vrikking  i Kragerø.

HOVEDBILDE: Kragerø arrangerer igjen havnefestival i helgen. Havnefestivalen er et samarbeid mellom Kragerø Seilforening, Kragerø Kystlag, Kragerø Sjømandsforening og Kragerø kommune.

Fredagen starter med frokost i festivalteltet klokka 08, før det blir kvalifisering til VM i «rekepelling» ved Jens Lauersøns plass klokka 12. Her blir det naturligvis også salg av ferske reker.

For de minste blir det seiling i Blindtarmen og bryggesafari, mens både store og små kan prøve seg på roing, skåting og vrikking med pråm  i regi av Kragerø kystlag.

Redningsselskapet inviterer de minste til tur med "Elias" mellom kl 12 og 19 fredag, mens kystlaget innbyr til besøk om bord i den fredede fergen M/F ”Gamle Kragerø” . Fredag ettermiddag er det også muligheter for å seile en Colin Archer-skøyte.

Lørdag kan du bli med som mannskap om bord i en Kragerøterne, seilkogg, eller BB 11, Express eller på en Colin Archer-skøyte.

Les mer om programmet resten av helgen her.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen